Fraţi

Lucrarea cu fraţii

“Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească”.   FILIPENI 4:8.

În afară de lucrările administrative care în perioada primavară-toamnă s-au desfășurat între anii 2007-2010, prin implicarea noastră în construirea celor două Case de Rugăciune ,,Speranța” și ,,Noua Speranță”, lucrarea fraților se desfășoară și pe plan de ajutorare a unor familii cu probleme.

Întâlnirile fraților decurg cu un timp de rugăciune, părtășie, studiu, planuri de viitor.

În tot acest timp ne-am bucurat de slujirea unor frați păstori cum ar fi: Ian Sisoev, studiu – ,,Daruri Spirituale”; Mark Getting, studiu – ,,Cavaleri ai timpurilor moderne”; Doru Schinteie, studiu – ,,Numele lui Dumnezeu”.

Aducem înaintea lui Dumnezeu planurile de viitor din luna aprilie: terminarea lucrărilor de împrejmuire la biserica ,,Noua Speranță”; terminarea lucrărilor de mansardare la biserica ,,Speranța”; precum și lucrarea spirituală ce ne onorează să fim ,,lucrători ai lui Dumnezeu în planul de mântuire”.

Rugăciunea noastră este ca Dumnezeu să binecuvînteze lucrarea fraților!

AMIN!

Întruniri în fiecare luni la orele 18:00.

Contact: Runcan Ion : 0255-240.843; 0730-135.555

Shinteie Doru : 0742022421, doruschinteie@yahoo.com