Lucrarea cu copiii

Noua Speranță pentru copii

Lucrarea cu copiii din cartierul Oraşul Nou, a început în vara anului 2010.

Această lucrare este una de pionierat, având în vedere atât faptul că pentru copiii din acest cartier deschiderea unei școli duminicale este o noutate absolută, cât și provocarea pentru lucrători de a avea abilitatea necesară de a se apropia de aceștia, de a se face indrăgiți, pentru a le putea cucerii inimile pentru Dumnezeu.

Lucrarea a fost  iniţiată de către  echipa de învățătoare din Biserica Baptistă Lenexa din Kansas  City, S.U.A., care au organizat timp de o săptămână activități specifice taberelor creștine, unde au fost implicați aproximativ 50 de copii care mai apoi au continuat să  vină la școala duminicală organizată în cadrul bisericii.

Scopul principal al întâlnirilor şi programelor organizate este acela de a face cunoscută dragostea, speranţa si dreptatea Domnului Iisus, de a aprinde scânteia credinței în inimile copiilor precum și acela de a completa, a îndruma, a sprijini părinții în educarea copiilor.

În prezent școala duminicală, la care iau parte între 40-80 de copii o dată, are loc în  fiecare duminică dimineaţa începând cu orele 10:00.

Aici copiii iau parte la diverse activități interesante și educative: lecții biblice, jocuri, cântece, rugăciune, lucru manual, realizate şi prezentate într-un spirit creștinesc.

Dumnezeu să binecuvânteze cu mult rod această lucrare!